vrijdag 6 augustus 2010

Meld je nu aan, er zijn nog plekken vrij!


Een overnachting in CityCamp Castricum is gratis. Onze gasten kunnen kamperen op de aangewezen plekken midden in de stad in het openbare groen, in een park of wellicht in een prachtige tuin van een van de bewoners. De keuze van een plek vindt plaats in de receptie van de camping.

Voorwaarden
Alleen gasten die zich officieel hebben aangemeld in de receptie krijgen toestemming om te kunnen kamperen. Kamperen op CityCamp Castricum is op eigen risico. Onze camping is voor gasten die avontuurlijk zijn ingesteld en die de ervaring belangrijker vinden dan luxe. Belangrijk is dat onze gasten deel willen worden van het kunstproject CityCamp en dat men interesse heeft in het aangeboden programma. Activiteiten worden gratis aangeboden of er staat een kleine vergoeding tegenover.

Zelf meenemen
Een eigen tent, caravan of kleine camper. Er zijn geen aansluitpunten voor caravans of campers. Daarnaast slaapspullen, kookgerei, spullen die je nodig hebt bij slecht weer, campinglampjes maar ook spelletjes, instrumenten voor buiten en binnen en alles wat een overnachting in CityCamp Castricum mogelijk en vooral leuk maakt.

Voorzieningen
CityCamp Castricum gebruikt de voorzieningen die aangeboden worden door inwoners uit het dorp. Dat kan betekenen dat de afstanden naar de douche en toilet wat langer zijn dan gebruikelijk. We vragen hiervoor het begrip van onze gasten. Voor de nacht zijn er noodvoorzieningen op het terrein.

Aanmelden en meer informatie
Sabrina Lindemann
projectleider CityCamp Castricum
info@citycampcastricum.nl

Wat hebben wij bij een aanmelding nodig:
- een kopie paspoort van een van de gebruikers per mail
- totaal aantal personen
- een telefoonnummer, graag mobiel
- aantal tenten, caravans of kleine campers. Let op er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor kleine campers.
- Wilt u een tuin, neem dan even telefonisch contact op

Alvast een prettig verblijf gewenst.

Kamperen in de zandtuin: data 19, 20, 21, 22 aug

Kamperen in de grote tuin: data open


Kamperen in de perenboom tuin: data 20 tm 26 aug


Kamperen in de + tuin: data 19 tm 26 aug


Kamperen in de rotstuin: data open
 
Kamperen op een openbare plek: 19 tm 29 aug